SZEPTEMBER 7-ÉN ÁRAMSZÜNET MIATT ZÁRVA LESZ AZ ÜVEGMANUFAKTÚRA

Kedves Vendégeink! Az ÉMÁSZ Hálózati Kft. tájékoztatása szerint a biztonságosabb villamos energia-ellátás érdekében 2020. szeptember 07-én 08:00 órától 12:00 óráig a hálózaton felújítási, karbantartási munkát végeznek. A munkavégzés időtartama alatt a mi vételezési helyünkön, Parádsasváron, a Petőfi u. 21. szám alatt is szüneteltetni fogják a villamosenergia-szolgáltatást. Tekintve, hogy az üvegmanufaktúra[…]

Részletek

A BEJELENTKEZÉS FONTOSSÁGÁRÓL

KEDVES VENDÉGEINK! Az elmúlt napokban, hetekben valószínűleg mindenki tapasztalta, hogy a járványveszély okozta karanténból “kiszabadulva” Magyarország “útra kelt”, s ugrásszerűen megnőtt a belföldi idegenforgalom. Talán ha háromszor olyan nagy lenne az üvegmanufaktúra, mint amekkora a valóságban, még akkor sem férne be hozzánk minden látogatni szándékozó kedves vendég. Emiatt most ismét[…]

Részletek

TISZAI ÜVEGHULLADÉK SZÜLETIK ÚJJÁ A MANUFAKTÚRÁBAN

Az elkövetkező napokban, július 9-12 között a PET Kupa civil szervezet közreműködésével a Tiszából származó folyami hulladék üveg születik újjá a parádsasvári manufaktúrában. Ezúttal ez a folyó árteréből “kibányászott”, megtisztított és ledarált üveg lesz az alapanyag az üvegfúvó bemutatók során, amikor is reményeink szerint kiderül, hogy bizony az üvegcserép valójában nem szemét, hanem újrahasznosítva akár használati, akár dísztárgyak is készülhetnek belőle.

Részletek

Kedves Vendégeink!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, kérjük mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot látogatás előtt! Ennek hiányában sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bejutnak az üvegmanufaktúrába.
Köszönjük megértésüket!

Dear Visitors,

Please be sure to make an appointment with us before your visit! Otherwise, unfortunately, we cannot guarantee that you will get into the glass manufactory. Thank you for your understanding!

Telefon/Phone:
+36 70 632 0555
+36 70 621 4813
+36 20 444 6161

E-mail:
info@uvegmanufaktura.hu
uvegmanufakturakft@gmail.com