ÁRVÁLTOZÁS FEBRUÁRTÓL

KEDVES VENDÉGEINK!

Február elsejétől egy pici árváltozás. Három éve, 2017 óta nem drágultak a belépőink, nem valószínű, hogy ez sok dologról elmondható volna az országban. Részletek a mellékelt képen.

Emellett persze továbbra is élnek a kedvezményes ajánlatok: diák- és nyugdíjas csoportoknak 15 fős létszámtól a belépő 900 Ft/fő, felnőtt csoportok esetén 15 fős létszámtól 1200 Ft/fő. Diákcsoportoknál két kísérő számára a belépés ingyenes. A belépőben minden esetben benne foglaltatik az üvegfújás kipróbálásának a lehetősége – üveglufi fújása – is.

Újra hangsúlyozzuk: látogatóinktól ELŐZETES BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK.

Még egy információ, amely elsősorban a busszal érkező csoportok számára lehet hasznos: a parádsasvári önkormányzat az egykori nagy üveggyár területén, a még meglévő, ipartörténeti értékű romok mellett kialakított egy idegenforgalmi célú nagy parkolót.

Itt mindenféle, szóval kisebb és nagyobb méretű járművel is kényelmesen lehet parkolni és minden, az üveghez kapcsolódó helyi látnivaló pár perc alatt elérhető: a Kristály Galéria múzeuma, az Arany János utcai üvegcsiszoló manufaktúrák és a mi üvegfúvó műhelyünk is a Petőfi utcában. Hamarosan működik a parkolóban egy akadálymentesített illemhely is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vendégeink!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, kérjük mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot látogatás előtt! Ennek hiányában sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bejutnak az üvegmanufaktúrába.
Köszönjük megértésüket!

Dear Visitors,

Please be sure to make an appointment with us before your visit! Otherwise, unfortunately, we cannot guarantee that you will get into the glass manufactory. Thank you for your understanding!

Telefon/Phone:
+36 70 632 0555
+36 70 621 4813
+36 20 444 6161

E-mail:
info@uvegmanufaktura.hu
uvegmanufakturakft@gmail.com