A BEJELENTKEZÉS FONTOSSÁGÁRÓL

KEDVES VENDÉGEINK!

Az elmúlt napokban, hetekben valószínűleg mindenki tapasztalta, hogy a járványveszély okozta karanténból “kiszabadulva” Magyarország “útra kelt”, s ugrásszerűen megnőtt a belföldi idegenforgalom. Talán ha háromszor olyan nagy lenne az üvegmanufaktúra, mint amekkora a valóságban, még akkor sem férne be hozzánk minden látogatni szándékozó kedves vendég. Emiatt most ismét és kiermelten hangsúlyozzuk: ELŐZETES BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL GYAKORLATILAG ESÉLYTELEN BEJUTNI A MANUFAKTÚRÁBA ÜVEGFÚJÓ BEMUTATÓRA. Az pedig, hogy egy adott pillanatban még tudunk ajánlani szabad helyeket, nem jelenti automatikusan azt, hogy ezek a helyek mondjuk tíz perc vagy egy óra múlva is szabadok lesznek még. A lehető leghamarabb tessék foglalni, ha megszületett a döntés, hogy szeretnének meglátogatni bennünket.

Az elérhetőségeink még egyszer: +36/70/632-0555, +36/70/621-4813, +36/20/444-6161, info@uvegmanufaktura.huuvegmanufakturakft@gmail.com. A telefon gyorsabb, közvetlenebb, hatékonyabb.

Köszönjük a figyelmet és a megértést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vendégeink!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, kérjük mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot látogatás előtt! Ennek hiányában sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bejutnak az üvegmanufaktúrába.
Köszönjük megértésüket!

Dear Visitors,

Please be sure to make an appointment with us before your visit! Otherwise, unfortunately, we cannot guarantee that you will get into the glass manufactory. Thank you for your understanding!

Telefon/Phone:
+36 70 632 0555
+36 70 621 4813
+36 20 444 6161

E-mail:
info@uvegmanufaktura.hu
uvegmanufakturakft@gmail.com