KEDVES VENDÉGEINK, PARTNEREINK, MEGRENDELŐINK!

Nem kell túl nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelenthessük: az elkövetkező harminc nap aligha lesz a turizmus, a kirándulások időszaka.

Mi természetesen nyitva tartunk, hiszen nem esünk a tiltott kategóriákba és – megint csak természetesen – betartjuk a járványügyi szabályokat; szóval szívesen látunk mindenkit, aki maga is így tesz és a látogatásra előzetesen bejelentkezik.

Ugyanakkor, aki szeretne mondjuk karácsonyi ajándéknak (vagy csak úgy) egyedi, kis- vagy nagyobb szériás kézműves pálinkás, pezsgős, boros, vizes, teás, sörös poharakat, kelyheket, palackokat, lámpabúrákat, vázákat, üveg dísztárgyakat, ivókürtöket, állatfigurákat, virágokat, levélnyomókat, kristály kanalakat, antik jellegű üvegtermékeket, színes, akár világítós karácsonyfadíszeket vagy éppen jóképű üveg-hóembereket satöbbi, satöbbi rendelni, az MOST tegye!

Mi változatlanul dolgozunk és ezúttal viszonylag gyorsan van módunk teljesíteni a megrendeléseket. Nyugodtan keressenek bennünket ismert elérhetőségeinken: +36/20/444-6161, +36/70/621-4813, +36/70/632-0555, illetve uvegmanufakturakft@gmail.cominfo@uvegmanufaktura.hu

Üdvözlettel: a parádsasvári üvegmanufaktúra csapata. Kedvcsinálónak pedig egy csokor fotó 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vendégeink!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, kérjük mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot látogatás előtt! Ennek hiányában sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bejutnak az üvegmanufaktúrába.
Köszönjük megértésüket!

Dear Visitors,

Please be sure to make an appointment with us before your visit! Otherwise, unfortunately, we cannot guarantee that you will get into the glass manufactory. Thank you for your understanding!

Telefon/Phone:
+36 70 632 0555
+36 70 621 4813
+36 20 444 6161

E-mail:
info@uvegmanufaktura.hu
uvegmanufakturakft@gmail.com