KRISTÁLY GALÉRIA: MOSTANTÓL KÖZÖSEN

KEDVES VENDÉGEK!
2021. október elsejétől nem állandó napi nyitvatartási rend szerint, hanem tényleg csak előzetes bejelentkezés alapján látogatható a parádsasvári Kristály Galéria. Kérjük, a tervezett látogatással kapcsolatban keressék a helyi polgármesteri hivatalt a 36/364-058-os telefonszámon. A hivatal Kristály tér 3. szám alatti épületének emeletén működik a galéria.
A nálunk korábban rögzített foglalásokat mindez természetesen nem érinti, azok a tárlatvezetési időpontok változatlanul biztosítottak. Az együttműködésnek nincs vége, a jövőben is van mód arra, hogy az üvegmanufaktúra csoportos vagy családos, egyéni vendégei a segítségünkkel egyúttal a galériába is foglaljanak időpontot, csak ezt nekünk is egyeztetnünk kell a polgármesteri hivatallal.
Köszönjük a megértést.

A helyi önkormányzattal kötött megállapodás értelmében 2021. június 15-től bérlőként az Üvegmanufaktúra Kft. működteti a parádsasvári Kristály Galériát, a több, mint háromszáz esztendős múltra visszatekintő üvegművességet bemutató, gyönyörű, gazdag tárlatot.

Mostantól kezdve a parádsasvári üvegmanufaktúra és a galéria nyitva tartási ideje megegyezik – minden nap 9-15 óráig várjuk a kedves vendégeket -, a manufaktúrában a bemutatók és a galériában a tárlatvezetések egész óránként kezdődnek.

A részvételhez mindkét helyszínen előzetes bejelentkezést kérünk az ismert elérhetőségeinken.Telefon: +36/70/621-4813, +36/70/632-0555, +36/20/444-6161E-mail: info@uvegmanufaktura.hu, illetve uvegmanufakturakft@gmail.com

A Kristály Galéria címe: 3242 Parádsasvár, Kristály tér 3. (mindössze pár száz méterre a manufaktúrától)

A belépőjegyek árai a galériában:

Felnőtt: 1200 Ft/fő

Nyugdíjas, diák, gyermek: 900 Ft/fő

4 év alatt: ingyenes

Tizenöt fő felett csoportos kedvezményt kínálunk, ilyen esetben felnőtteknek csupán 1000 Ft, nyugdíjasoknak, diákoknak, gyerekeknek 700 Ft a belépő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük