SZEPTEMBER 7-ÉN ÁRAMSZÜNET MIATT ZÁRVA LESZ AZ ÜVEGMANUFAKTÚRA

Kedves Vendégeink!

Az ÉMÁSZ Hálózati Kft. tájékoztatása szerint a biztonságosabb villamos energia-ellátás érdekében 2020. szeptember 07-én 08:00 órától 12:00 óráig a hálózaton felújítási, karbantartási munkát végeznek. A munkavégzés időtartama alatt a mi vételezési helyünkön, Parádsasváron, a Petőfi u. 21. szám alatt is szüneteltetni fogják a villamosenergia-szolgáltatást.


Tekintve, hogy az üvegmanufaktúra valamennyi berendezése elektromos árammal működik, a jelzett napon, azaz szeptember 7-én, hétfőn zárva tartunk. Amennyiben a szolgáltató ígérete szerint már délben visszakapcsolják a villamos energiát, akkor is jó néhány órára lesz szükség a kemencék újbóli felfűtéséhez.

Köszönjük szíves megértésüket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vendégeink!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, kérjük mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot látogatás előtt! Ennek hiányában sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bejutnak az üvegmanufaktúrába.
Köszönjük megértésüket!

Dear Visitors,

Please be sure to make an appointment with us before your visit! Otherwise, unfortunately, we cannot guarantee that you will get into the glass manufactory. Thank you for your understanding!

Telefon/Phone:
+36 70 632 0555
+36 70 621 4813
+36 20 444 6161

E-mail:
info@uvegmanufaktura.hu
uvegmanufakturakft@gmail.com