ÚJRA ÜVEGVARÁZS

Május 4-étől, hétfőtől könnyítő, az életet „újraindító” intézkedésekről döntött a kormány a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Miután a parádsasvári üvegmanufaktúra nem csupán egy hagyományos értelemben vett „gyár”, termelőüzem, hanem egyúttal turisztikai látványosság, természetesen igyekszünk élni a kínálkozó lehetőséggel és ismét várjuk az üvegfúvás, az üveg varázsa, csodálatos világa iránt érdeklődő kedves vendégeket.

A látogatásra szigorúan előzetes bejelentkezés alapján, a megszokott időtartamban, naponta 9-15 óráig van mód. A turnusok szokás szerint egész óránként indulnak, a járványügyi előírásokra, a kellő távolságtartásra figyelemmel korlátozott létszámmal. Vendégeink idegenvezetéssel kísért, teljes értékű üvegfúvó bemutatót láthatnak, ám az üvegfúvás kipróbálását, illetve a saját pohár fújását egészségvédelmi okokból egyelőre nem vezetjük vissza a programba. A maszk használata javasolt, de nem kötelező. A kézmosáshoz forró víz, szappan, törölköző van az üzemben, azaz a bemutatók helyszínén és külön a mosdóban is.

Elérhetőségeink, információ, bejelentkezés: +36/20/444-6161, +36/70/621-4813, +36/70/632-0555, illetve uvegmanufakturakft@gmail.cominfo@uvegmanufaktura.hu.

Mindenkit szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük