ÚJRA ÜVEGVARÁZS

Május 4-étől, hétfőtől könnyítő, az életet “újraindító” intézkedésekről döntött a kormány a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Miután a parádsasvári üvegmanufaktúra nem csupán egy hagyományos értelemben vett “gyár”, termelőüzem, hanem egyúttal turisztikai látványosság, természetesen igyekszünk élni a kínálkozó lehetőséggel és ismét várjuk az üvegfúvás, az üveg varázsa, csodálatos világa iránt érdeklődő kedves vendégeket.

A látogatásra szigorúan előzetes bejelentkezés alapján, a megszokott időtartamban, naponta 9-15 óráig van mód. A turnusok szokás szerint egész óránként indulnak, a járványügyi előírásokra, a kellő távolságtartásra figyelemmel korlátozott létszámmal. Vendégeink idegenvezetéssel kísért, teljes értékű üvegfúvó bemutatót láthatnak, ám az üvegfúvás kipróbálását, illetve a saját pohár fújását egészségvédelmi okokból egyelőre nem vezetjük vissza a programba. A maszk használata javasolt, de nem kötelező. A kézmosáshoz forró víz, szappan, törölköző van az üzemben, azaz a bemutatók helyszínén és külön a mosdóban is.

Elérhetőségeink, információ, bejelentkezés: +36/20/444-6161, +36/70/621-4813, +36/70/632-0555, illetve uvegmanufakturakft@gmail.cominfo@uvegmanufaktura.hu.

Mindenkit szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vendégeink!

Annak érdekében, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, kérjük mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot látogatás előtt! Ennek hiányában sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bejutnak az üvegmanufaktúrába.
Köszönjük megértésüket!

Dear Visitors,

Please be sure to make an appointment with us before your visit! Otherwise, unfortunately, we cannot guarantee that you will get into the glass manufactory. Thank you for your understanding!

Telefon/Phone:
+36 70 632 0555
+36 70 621 4813
+36 20 444 6161

E-mail:
info@uvegmanufaktura.hu
uvegmanufakturakft@gmail.com